SUNNY DAY

Hei! Dette er foresten mitt første innlegg. Idag har jeg og Laurie vært hjemme hos meg og tatt litt bilder. Senere dro vi på Moa og kjøpte oss litt mat, og Laurie kjøpte noen sminkeprodukter på kicks. Dere kan lese bloggen hennes her: www.laurie.blogg.no. Snilleste henne bestilte en bodymist fra victoria secret til meg for noen dager siden, som jeg skulle betale tilbake når den kom. Den lukter så godt! Har to fra før av, men denne er best av de tre jeg har.

 

Her er de tre jeg har, alle i full størrelse..Mango Temptation er den jeg har brukt mest fordi det er den jeg syntes luktet best, helt til jeg fikk Love Spell. Har hørt mye bra om Love Spell, så jeg gledet meg veldig til å prøve den ut! Den er absolutt min favoritt, for den lukter helt himmelsk godt. Hello Darling er ikke helt min smak fordi jeg liker mer søte lukter, og den lukter en blanding av eple og mandarin.

 

Hello Darling var den første jeg fikk, og den er kjøpt på www.blivakker.no. Den er ikke helt min smak, fordi den lukter en blanding av eple og mandarin. Jeg liker friske og søte lukter, men den her er mer sur og sterk. Den lukter godt, men den passer bedre til noen som liker en litt sterkere duft. Hvis jeg drar til syden, blir denne fin og ha med siden den lukter sterkt og mye. Den er helt grei, men føler den passer mer til formelle anledninger siden den lukter såpass mye, for de andre er litt svakere.

Denne har vært min favoritt lenge som dere sikkert ser på hvor lite det er igjen av den. Det var en venninne av meg som kjøpte denne i London til meg, utrolig snilt! Den lukter helt utrolig godt, en blanding av mango og godteri. Er synd det begynner å bli lite igjen av den, for den har blitt mye brukt for å si det sånn. Har sett den er ganske populær blant youtubere, og noen amerikanske bloggere også.

Love Spell er som tidligere nevnt min favoritt av disse tre! Den lukter som godteri, den minner meg om et spesielt godteri men jeg kommer ikke på hvilket. Denne har jeg hørt utrolig mye om, og det er veldig mange som har den. Den lukter friskt og søtt samtidig. Den falt helt i smak med en gang jeg fikk den, begynner allerede å se at jeg har brukt den når jeg fikk den idag, haha! Har tenkt og kjøpe meg flere etter hvert, for det finnes så utrolig mange gode bodymister fra Victoria Secret! 

Når jeg kom hjem idag hadde søsteren min stekt vafler, og de var kjempegode! Nå sitter jeg og slapper av hjemme sammen med hunden min. Har foresten ikke fikset noe header enda, men det får jeg sikkert fikset etterhvert!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits